Cégünk 2006 óta foglalkozik térkőgyártással és forgalmazással. Térkő típusaink közt szerepelnek a már népszerű és közismert formák. Színvilágban a szokásos alapszínek (piros, antracit, szürke, zöld, sárga, barna) mind megtalálhatóak, de ezeken felül az őszilomb kevert színben is bármely forma megrendelhető. Térköveink 6 és 8 cm vastagságban készülnek, felületük minden esetben koptató réteggel vannak ellátva, mely biztosítja a jó kopásállóságot és tartósságot.

Fénykép-0065 Fénykép-0064Fénykép-0062

 

 

 

 

A térkő teljes mértékben sérülésmentesen felszedhető, majd      ugyanolyan pontossággal a régi formájában lerakható. Ekkor egyszerűen, sérülésmentesen felszedhető a térkövezés és a javítás után ugyanolyan pontossággal visszarakható. Ez főleg akkor jár előnyökkel, ha a térburkolat alatt eltörik a egy vezeték, s azt cserélni kellene.

A térkő biztosítja a talaj levegőzését, és a vízháztartás utánpótlását, mivel a fugák között a víz könnyen elfolyik. Emellett a nagy méretpontosságú kövek közötti szűk fugák miatt a gépjárművek kerékzaja lényegesen kisebb, mint betonozott, vagy aszfaltozott úton. A térkő biztonságos, csúszás-ellenállóképessége kiváló, és lerakása után azonnal terhelhető.

A térkő felülete nagy szilárdságú betonból készül, így képes ellenállni a fagyásnak is, ellentétben a beton felületekkel, amelyek a tél nyomán elporladnak, és a beton felső rétege szinte felsöpörhető. A térkő ezzel szemben a leghidegebb télnek is képes ellenállni.